top of page

ONS VERHAAL

De S'eule begint in april 2017 met als eigenaars Frédéric en Sophie. Met enorm veel passie en plezier bouwden ze het eethuis tot een gezellige ontmoetingsplek waar iedereen vrij is om te komen genieten. Waar je smaakpapillen worden geprikkeld aan eerlijke en toegankelijke prijzen. Maar na 5 jaar, besloten ze om te durven springen en een nieuw leven te starten in Tenerife.

En net op diezelfde moment, van durven springen, besloten Cindy en Filiep om hun interieurzaak te Harelbeke over te laten. Na Filiep zijn carrière van 33 jaar in de interieur niche, werd het te moeilijk om nog elke dag gefocust te zijn en 200 procent van hemzelf te blijven geven, wat nodig is om iedereen en jezelf tevreden te stellen! Ze zaten aan het hoogtepunt van hun kunnen waardoor nieuwe investeringen en structuuropbouw nodig waren. Helaas was hiervoor de nodige energie ontbrekende waardoor ze besloten om uit te kijken naar een overname.

Na enkele korte maanden van ontspanning en door het geweer van schouder te wisselen hebben Filiep & Cindy een boost van nieuwe energie waardoor het ondernemersbloed weer fel werd aangewakkerd. (Is nooit helemaal weggeweest trouwens ☺)

Samen zijn ze dan ook verheugd om mee te delen dat ze sinds april 2023 aan hun nieuw avontuur starten. Vanaf dan geven ze hen terug voor de volle 200 procent, in Eethuis De S'eule.

Het was hen snel duidelijk dat hun verdere toekomst in de horeca zou verlopen. Dit werd nog extra aangewakkerd door hun onze oudste dochter Daphne die eind 2021 startte met Frituur 'Frietboutique' te Aalbeke, waar ze samen met haar zus Delphine in de keuken, en vriend Frederik een mooi verhaal aan het schrijven is. En door hun jongste dochter Delphine, die op haar beurt samen met vriend Bert dan weer haar mooi ijs-verhaal aan het schrijven is met Del-I Ice.

De kookmicrobe zat reeds van kindertijd in de genen waardoor Filiep zal instaan voor het keukengebeuren en waar hij ook terug zijn creativiteit zal kwijt kunnen. Cindy neemt de zaal voor haar rekening. Met haar vlotte en sociale vaardigheden, die ze alleen maar extra uitbouwde tijdens de 11-jarige periode in haar chocoladewinkeltje D&D Praliné. 

Het is een enorme uitdaging waar ze met volle goesting voor gaan! 

Reserveer je tafel nu in Eethuis De S'eule te midden hartje Heule.

Tot snel,

Liefs,

Filiep & Cindy

bottom of page